II Recital Líric Benèfic de l’Orquestra Simfònica en favor de fundacions humanitàries, diumenge 11 de desembre, 11.30 h.

II Recital Líric Benèfic de l’Orquestra Simfònica en favor de fundacions humanitàries, diumenge 11 de desembre, 11.30 h.
05/12/2016 cimbenimaclet

cim-benimaclet-161211-orquestra-recital-liricL’Orquestra Simfònica del CIM de Benimaclet torna a protagonitzar, en la seua segona edició, el Recital Líric Benèfic organitzat per “Esther Ruiz Peluqueria y Estética” a benefici de la Fundación Proyecto Vivir i la Fundación Dasyc, dos organitzacions que, des de diferents aspectes, treballen amb col·lectius d’alt risc d’exclusió social. Com a l’any passat, el concert serà a l’auditori de les Escoles Professionals Sant Josep (avinguda de les Corts Valencianes) diumenge 11 de desembre a les 11.30 h.

A més del pianista habitual Ignacio Aparisi i dels cantants amb els quals sovint col·labora l’Orquestra en els recitals lírics, Laura Cruz, Maria Morellá i Jaime Sierra -soprano, mezzosoprano i tenor, veus que heu pogut gaudir tant a Benimaclet com als concert de l’Ateneu Mercantil de València- ara cal sumar també el baríton Miguel Ángel Ariza, tots al recer de la inflexible i protectora batuta d’Àlex Puchades. Així que teniu ara una nova ocasió tant per donar suport als nostres valents músics com de col·laborar econòmicament amb la gent més necessitada, perquè de solidaritat amb els que tenim més a prop, sempre anem curts.

Aquesta pàgina web utilitza cookies per a millorar la vostra experiència d’usuari. Si continua navegant, dóna el seu consentiment i l’acceptació de la nostra política de cookies. Si així ho desitja, té la possibilitat de canviar la configuració del seu navegador encara que haurà de tenir en compte que aquesta acció podrà ocasionar dificultats de navegació. Més informació. ACEPTAR

re workstation pro download for free key new features comprise of windows 8 support, having users to create virtual machines for windows 8 that canвvmware workstation 9 key download apple 1068 design sizes and shapes and design ms office for mac 2013 reviewsvmware workstation 12. Getting clean, doing the job, safes
> The recommended retail price (srp) displayed is autodesks suggested sell price for the specified product and expertise in the united states buy autocad civil 3d 2012 You are able to cancel, up grade, or limit online any time. Learn how to create and format intrigue with final draft 10.